Activiteiten in de Oost Algarve

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

Wat te doen in de Algarve?

Naast natuurlijk rusten, genieten van het uitzicht op onze tuin, vanaf uw eigen terras van uw vakantiehuisje, of vanaf het terras bij het zwembad, zijn er tal van activiteiten te doen in de Algarve!

Golf en Portugal

De Algarve is een eldorado voor golfers, het mediterrane klimaat, met een verkoelend zeebriesje, trekt al jarenlang vele spelers naar Portugal. De meeste mensen kennen Vale do Lobo, met de banen tussen de veelal fraaie huizen door en de beroemde hole over de kliffen, maar verruim uw blik en ontdek de banen van de Oost-Algarve, en Spanje. 

Maar u kunt natuurlijk ook beginnen met de golfen in Moncarapacho. Onze Nederlandse PGA professionals Bart van der Wind van East-Algarve Golf en Gust Maes van Out of Bounds Algarve Golf leren u graag de fijne kneepjes van het vak. 

 

Activiteiten voor elk wat wils, bijvoorbeeld wandelen

De Algarve leent zich uitstekend voor allerlei activiteiten en vooral voor wandelen. De natuur, met zijn glooiende heuvels, de prachtige uitzichten en niet te vergeten de citrusgeuren maken het tot een fantastische ervaring. Er zijn de laatste tijd heel veel goed bewijzende wandelroutes uitgezet. We geven je graag tips.

Racen of mountainbiken?

Er zijn diverse mogelijkheden de Algarve te verkennen, wandelend, joggend, met de auto, bus of trein, maar wat dacht u van fietsen? Wij hebben 2 mountainbikes, en 2 toerfietsen die je kunt gebruiken, maar natuurlijk hebben we ook adresjes om een goede road bike of, als je liever een steuntje in de rug hebt, een e-bike te huren.

Wandelen of joggen, fietsen - mountainbiken, wielrennen of toeren met de auto van en naar de dorpen en stadjes in de omgeving, we hebben diverse routes geselecteerd. Sevilla bijvoorbeeld ligt op slechts 1,5 uur autorijden en Lissabon op 2 uur...

Maar je kan natuurlijk ook u in de oude binnenstad van Faro gaan winkelen, of vers aangeleverde vis in de vishal van Olhao aanschaffen en die op de barbeque lekker grillen....of maak een tour op een bootje door de Ria Formosa.

Wij helpen u graag op weg.