Hoe staan we ervoor?

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Portugal; premier Antonio Costa, heeft regels opgesteld om veilig naar het strand te kunnen gaan, alles om een fantastische vakantie tegemoet te zien!

De regels zijn niet zo strikt, en zullen voor elke gemeente aangepast worden naar de situatie. Eigenlijk geldt dit alleen voor de 'bewaakte' en kleinere stranden. Het eiland Fuseta heeft een groot gedeelte waar geen supervisie is van de geel/oranje geklede strandwachten. Op deze onbewaakte gedeeltes mag men vrij, maar met respect naar de geldende regels, bewegen.

Lees meer: Veiligheid en stranden

0
0
0
s2smodern

Persbericht van visit algarve Portugal 15-5-2020

Maatregelen op de luchthaven en openbaar vervoer

Op de internationale luchthaven van Faro zijn uiteraard verschillende maatregelen getroffen in overeenstemming met de gezondheidsinstanties en nationale luchtvaartautoriteit, die de bescherming van passagiers en personeel garanderen. Deze maatregelen omvatten onder meer temperatuurmeting bij aankomst, handreinigers op alle strategische punten van de terminals, het verplicht gebruik van een masker in de terminals, bewegwijzering,  en waarschuwingen voor de noodzaak van extra hygiëne en gepaste fysieke afstand.

Lees meer: Maatregelen mbt toerisme

0
0
0
s2smodern

Om u zo goed als mogelijk te informeren, treft u hieronder een greep aan uit de Portugese publicaties en voorschriften die gelden voor de toeristische branche. 13 mei aanstaande zal de Europese commissie met een statement komen met betrekking tot het verkeer tussen de landen. Wij doen ons best, en werken volgens alle voorschriften om u een goede, veilige en heel fijne vakantie te kunnen geven.

Lees meer: Covid 19 en uw vakantie