Clean & Safe

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

Toeristische bedrijven, die werken volgens de voorschriften van de door de Portugese regering vastgestelde hygiënische en veiligheidseisen kunnen een Clean & Safe certificaat aanvragen.

Ze hebben dit keurmerk gecreëerd om herstel van het toerisme te bevorderen, en garanderen zo de veiligheid van gasten en werknemers. 

Ook Montinho da Luz werkt volgens deze voorschriften en heeft een intern protocol opgesteld. Het doen van zelfcontrole (meten van temperatuur) en elementaire hygiëne zoals regelmatig en goed handen wassen en weggooizakboekjes gebruiken, het houden van afstand, en het niet delen van voedsel en keukengerei. We hebben persoonlijke beschermingsmiddelen (maskers / handschoenen) en voldoende desinfecterende schoonmaakmiddelen inclusief wegwerpdoekjes in voorraad.

We wassen al het linnengoed en hand- en keukendoeken op hoge temperaturen, en deze worden regelmatig gewisseld. Voor het zwembad houden we een lijst bij met de gemeten waarden en het terras en de stoelen worden regelmatig schoongemaakt.

Mocht er een vermoedelijke infectie zijn, dan bieden we de nodige hulp voor (zelf) isolatie en zorgen voor noodzakelijke voorzieningen.