Zwembad en Tuin, een stukje paradijs...

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

Centraal op Montinho da Luz

ligt ons Zoutwater zwembad (8m x 4m). Het zout wordt gewonnen in de Algarve en eenmaal in ons zwembad wordt het omgezet in chloride. Het is ruikt fijn en is zachter voor uw huid en kleding. Op ons zwembadterras is het heerlijk relaxen na een dag vol indrukken maar natuurlijk is het ook uitermate geschikt voor een rustig dagje met bijvoorbeeld een boek. De ligbedden nodigen uit om lekker te genieten van de warme zonnestralen. Hammamdoeken voor bij het zwembad zijn aanwezig. Voor de wat minder grote zonaanbidder staan er grote parasols die schaduw bieden.

Montinho da luz is 1,5 ha groot en bestaat uit een gedeelte bebouwing en tuin: een Portugees wilde tuin, met tal van kruiden en inheemse planten dei vrij groeien. een Vogeltuin, met planten speciaal geplant om verschillende soorten vogels aan te trekken, een boomgaard met allerlei bomen en struiken waar ondermeer de volgende fruit soorten groeien: sinaasappels, citroenen, avocados, peren, pruimen en abrikozen.

Vanaf het ruime terras kijkt u over de tuin naar de heuvels van het achterland, waar 's avonds de zon achter verdwijnt met een soms schitterend kleurspektakel. U ziet dan ook onze nieuwe houtgestookte pizza oven, nippahut en centrale Barbeque plaats,  welke vrij door u is te gebruiken!

Overige faciliteiten: Dartbord, jeu de boule baan en tafeltennistafel,  natuurlijk kunt u ook een ritje maken op de mountainbikes.