Workation @ Montinho da Luz

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

Online werken vanuit een ander perspectief.

Het voordeel van de Covid-19 pandemie is dat we ontdekt hebben dat je niet altijd naar kantoor hoeft om te werken. Thuis kun je heel goed je taken uitvoeren. Naast een laptop, goed internet (wij zorgen voor een eigen router met WiFi) eventueel een scanner en printer en een comfortabele werkplek, is er niet zoveel meer nodig. 

Dus waarom niet flex- onlinewerken in het buitenland? Hier in de Oost Algarve vind je een inspirerende omgeving welke je motiveert om je werk goed en adequaat te doen. De comfortabele huisjes, bieden elk op een unieke manier jouw perfecte werkplek, met als kernwoorden ruimte, rust en het gevoel van vrijheid.

Onze huisjes zijn alle voorzien van fijne bedden, een volledig uitgeruste keuken, een nespresso koffie apparaat, Nederlandse TV bij een fijne zithoek en een privé terras met meubilair. Voor algemeen gebruik is er een zwembad, een BBQ, een hout-gestookte pizza oven, tafeltennis tafel, jeu de boulebaan en een dartbaan. 

Naast bovengenoemde kunnen we alles voor je regelen zoals bijvoorbeeld een sportabonnement in een moderne sportschool, race fietsen of mountainbikes, een vrijdagmiddel borrel en/of diverse workshops; yoga, macrame, schilderen of bv een taalcursus. Er is zoveel mogelijk! En wil je co-workers ontmoeten, of heb je er behoefte aan huur dan een externe werkplek bij Creative Space O Tartufo in hun voormalige B&B huur je deze per dag of dagdeel, er zijn privé kamers, of kies voor een werkplek in de 'kantoor tuin' daarnaast is er onbeperkt thee en koffie en verzorgen ze desgewenst een lunch. 

Workation-pakket voor 2 personen, voor 4 weken €2400* (€ 1200 per persoon) bestaande uit:

  • Woning met verwarming en airco
  • Comfortabele werkplek aan huis (eigen router, print en scan mogelijkheden)
  • Een huur auto voor de duur van het verblijf 
  • Vrijdagmiddag borrel en een pizza avond
  • 1 x per week schoonmaak

*geldig tijdens laagseizoen (nov-dec-jan-feb-maart) 

Opties: 

  • Fitness abonnement €60 per maand
  • Golflessen €50 per uur
  • Race fiets of mountainbike huur vanaf €14 per dag
  • Yogales €10 per keer, creatieve workshops, wandelroutes, zeevissen etc.
Laat jouw werk dit toe?

Ben je ZZP-er, flexwerker, kun jij werken waar je wilt of vindt jouw werkgever het een uitgelezen kans om het beste van twee werelden tijdelijk te combineren? Ga ervoor, ga voor een workation in het buitenland. Wij ontzorgen.